#toyota
#toyota titán
#corolla
#toyota nyíregyháza
#toyota corolla
A vadonatúj Corolla modellcsalád

A három új modell érkezését a Toyota Titán bevezető akciókkal is támogatja

Megérkezett Nyíregyházára a világ legnépszerűbb autójaként ismert Toyota Corolla legújabb generációja, amelyet hatalmas várakozás övez a magánvásárlók és a vállalati ügyfelek részéről is. Ennek oka, hogy az immáron három karosszériával (ötajtós, szedán és kombi) is elérhető Corolla a világ elsőként két eltérő teljesítményű, öntöltő hibrid-hajtással is rendelhető lesz. Az új modellek premierjét a TOYOTA TITÁN bevezető ajánlatokkal támogatja: mindhárom modellváltozat esetén 300.000.- Ft kedvezmény vagy ajándék Toyota Touch gyári navigációs rendszer jár minden vásárlónknak.

 

 

A Hatchback és a Touring Sports modellekhez először két rendelhető hibrid-motor közül a környezetbarát üzemet a teljesítménnyel ötvöző nagyobb, 180 lóerős hibrid kiemelkedően vonzó lesz nemcsak a flottaügyfeleknek, de a sportosabb teljesítményt kereső magán-vásárlóknak is. A kisebb, 122 lóerős teljesítményű opció az üzemanyaghatékonyság maximalizálását teszi lehetővé az erre fogékony ügyfeleknek. A Sedanhoz pedig most először rendelhető az 1,8 literes öntöltő hibrid hajtáslánc. A márka hibrid-stratégiájának jegyében az új Corollák csak egyfajta hagyományos belsőégésű motorral lesznek megvásárolhatók – a Hatchback és a Touring Sports a 114 lóerős, 1,2 literes turbómotorral, míg a Sedan a 132 lóerős, 1,6 literes benzinmotorral.

A vadonatúj, immár Nyíregyházán is elérhető Corolla modellcsalád dinamikusabb formavilága minden eddiginél markánsabb különbséget tesz a kompakt 5-ajtós Hatchback, a sokoldalú kombi Touring Sports, valamint a kifinomult, lépcsőshátú Sedan modellvariációk között. Az alsó-középkategória élmezőnyét megcélzó új Corolla modellek dinamikusak és stílusosak; a mindennapi ingázás követelményeit éppúgy kielégítik, mint a változatos hétvégi felhasználást. Útviszonyoktól függetlenül minden helyzetben élvezetes vezethetőséget nyújtanak, a Toyota öntöltő hibrid hajtástechnológiájára jellemző megbízhatósággal és kedvező üzemben-tartási költségekkel.

Az új modellek premierjét a TOYOTA TITÁN bevezető ajánlatokkal támogatja:

Mindhárom modellváltozat esetén 300.000.- Ft kedvezmény vagy ajándék Toyota Touch gyári navigációs rendszer jár minden vásárlónknak.

Fontos megemlíteni, hogy a Corollák bevezetésével egy időben már életbe is léptek az akár 1 autóra is igénybe vehető flottakedvezmények, így a kiemelt ügyfelek jelentősen csökkentett áron juthatnak a világ legnépszerűbb modelljéhez.

Kérjen ajánlatot MOST!

Ismerje meg modelljeinket a Toyota Titán értékesítőitől facebook-videónkban: https://www.facebook.com/nyiregyhaza.toyota/videos/279763222930597/

ajánlatkérés