Hilux készletről ajándék vonóhoroggal és platóbéléssel!

Válogasson Ön is a Toyota Titán bőséges Hilux-raktárkészletéből!

A Toyota Titánnál nem kell várnia, azonnal Öné lehet Magyarország kedvenc platós terepjárója, a Toyota Hilux. Válogasson bőséges raktárkészletünkből, és vigye el a 2,4 literes, 400 Nm nyomatékú dízelmotorral felszerelt Hilux-aink egyikét. A modellekre most nem csak bruttó 750.000.- Ft ügyfélkedvezményt adunk, hanem érvényesíthető a 2,5%-os fix kamatozású Növekedési Hitelprogram finanszírozása is.

Mi több, ha novemberben választ a Toyota Titán raktárán lévő Hilux-ok közül, ajándék vonóhorog és platóbélés is jár Önnek új terepjárójához!

Érdeklődjön az akcióról személyesen Nyíregyházán, a Debreceni út 222. szám alatt, vagy emailben az ertekesites@toyotatitan.hu címen.

 

A fenti tájékoztatás nem teljes körű, a hirdetésben foglalt kondíciók változhatnak, és a felsorolt feltételek nem minősülnek a 2013. évi V. törvény 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. Az ajánlat a készlet erejéig, de legkésőbb 2019. november 30-ig vagy visszavonásig érvényes. A részletekért forduljon bizalommal az Autó Titán Kft-hez.
ajánlatkérés