Nagycsaládos Proace City most 3.200.000.- Ft-os áron

A világ legnagyobb autógyártója új lendületet ad a Nagycsaládos Autó Programnak. A vadonatúj, hétüléses Toyota Proace City most szédületes, 3.200.000.- forintos támogatott áron lehet a magyar családoké!

A Toyota Proace City-nek persze nem csak az ára csúcs: 5 éves vagy 250.000 kilométeres garanciája felülmúlhatatlan a kategóriájában. Az új modell hét ülésének kialakítása is az legmagasabb komfortot ötvözi az optimális helykihasználással. Az alapfelszereltség részét képezik olyan hasznos funkciók, mint a sebességszabályzó tempomat vagy a teljeskörű Toyota baleset-elhárító rendszer.

Mi több, a Toyota Titán most minden nagycsaládos Toyota Proace City mellé komplett, szerelt téli kerék garnitúrát ad ajándékba.

Ne habozzon, rendelje meg családjának most a Proace City-t 3.200.000.- forintos áron, ajándék télikerék-szettel a Toyota Titánnal! Kérjen ajánlatot itt, weboldalunkon keresztül vagy személyesen bemutatótermünkben, Nyíregyházán, a Debreceni út 222. szám alatt.

Az ajánlat visszavonásig érvényes. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. Részletekért, kérjük, keressen fel minket személyesen vagy az ajánlatkérő űrlapon keresztül.