Autóvásárlás négylábú társainkkal

Mi a Toyota Titánnál szívesen látjuk ügyfeleink kedvenceit is, hiszen tudjuk a döntésnél az egész család számít!

 

Így nagy örömünkre szolgál, hogy Nyíregyháza újabb lépést tett a kutyabarát környezet megteremtése felé, mely kezdeményezésben nagyon szívesen vállaltunk szerepet. Mostantól elérhető a Kutyázz Nyíregyháza! program keretében készült vadonatúj kutyabarát Google-térkép, amely megmutatja, hol fogadják szívesen négylábú kedvenceinket a városban. 

 

 

Nagy örömünkre szolgál városunk ezen fejlesztése, hiszen szalonunk régóta állatbarát. A Toyota Titán számára fontos, hogy mindenki megtalálja nálunk az álom autóját, beleértve a család négylábú tagjait is. Ezért örömmel csatlakozunk ehhez az új, kutyabarát kezdeményezéshez.

 

Kutyabarát térkép: Segítség a mindennapi élethez

A Kutyázz Nyíregyháza! program keretében létrehozott térkép nagy segítséget nyújt minden kutyatartónak. Az interaktív Google-térkép segítségével könnyedén megtalálhatod azokat a helyeket, ahol szívesen látják a kutyákat, legyen szó éttermekről, kávézókról, üzletekről vagy akár szálláshelyekről. Ez a kezdeményezés nemcsak a helyi lakosoknak, hanem a turistáknak is nagy segítség, hiszen bárhonnan is érkezzenek, azonnal tudni fogják, hol fogadják szívesen négylábú társaikat.

 

Miért fontos a kutyabarát környezet?

A kutyabarát környezet nemcsak a kutyák, hanem gazdáik számára is nagy könnyebbség. Segít abban, hogy ne kelljen otthon hagyni kedvencüket, amikor elintéznivalóik vannak, és lehetőséget ad arra, hogy több időt töltsenek együtt. A Toyota Titán szalonban is szívesen látjuk a kutyákat, hiszen számunkra fontos, hogy mindenki jól érezze magát, és nyugodt környezetben választhassa ki új autóját.

 

 

A kedvenceikkel való látogatás házirendje az alábbi linken elérhető:

https://toyotatitan.hu/oldal/16/toyota-titan-kutyabarat-hazirendje

 

Toyota Titán - a minőség ötvözete

 

ajánlatkérés