Hétüléses Proace City most családbarát, 3.800.000.- Ft-os áron

A hétszemélyes Proace City már megérkezett Nyíregyházára, a Toyota Titánhoz. Próbálja ki Ön is Magyarország legújabb nagycsaládos autóját!

Tapasztalja meg, hogy a Toyota Proace City-nek nem csak a 3.800.000.- Ft-os támogatott ára verhetetlen! 5 éves vagy 250.000 kilométeres garanciája felülmúlhatatlan a kategóriájában. Az új modell hét ülésének kialakítása is a legmagasabb komfortot ötvözi az optimális helykihasználással. Az alapfelszereltség részét képezik olyan hasznos funkciók, mint a sebességszabályzó tempomat vagy a teljeskörű Toyota baleset-elhárító rendszer.

Mi több, a Toyota Titán most minden nagycsaládos Toyota Proace City mellé komplett, szerelt téli kerék garnitúrát ad ajándékba.

És, hogy méginkább felhőtlenek legyenek a családi utazások, válassza új Toyotájához cégünk  „Titán Restart” finanszírozását, amellyel akár 6 hónapos törlesztési haladékot élvezhet!

Ne habozzon, rendelje meg családjának most a Proace City-t 3.800.000.- forintos áron, ajándék télikerék-szettel a Toyota Titánnal! Kérjen ajánlatot itt, weboldalunkon keresztül vagy személyesen bemutatótermünkben, Nyíregyházán, a Debreceni út 222. szám alatt.

A nagycaládos támogatás igénybevételéről további információkat pedig itt szedtük össze Önöknek!

Az ajánlat visszavonásig érvényes. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. Részletekért, kérjük, keressen fel minket személyesen vagy az ajánlatkérő űrlapon keresztül.