Keleti lendület: 1. helyen a Toyota Magyarországon!

Márkánk átvette a vezetést az újautó-piacon

Az utóbbi években piaci pozícióját folyamatosan javítani képes Toyota 2020 januárjában megszerezte az első helyet az újautó eladások piacán hazánkban. Ebben kétségkívül fontos szerepet játszik, hogy környezetbarát, öntöltő hibrid kínálata révén a Toyotának - versenytársai nagy részével ellentétben - nem kell számolnia a szigorodó európai környezetvédelmi szabályozások miatti drasztikus áremelésekkel vagy a kínálatból eltűnő modellekkel. 

Elképesztő lendülettel kezdte a Toyota az új évtizedet Magyarországon: a japán autógyártó a kivonásokkal tisztított magyarországi újautó piacon 13,5%-os piaci részesedést elérve messze a legnépszerűbb autómárkaként végzett az első helyen januárban. A Toyota eladásai elképesztő, 136,2% százalékkal nőttek abszolútértékben. A magánszemély vásárlók körében 14,9%-os részesedéssel a Toyota lett januárban messze legnépszerűbb márka, de előre tört a flottapiacon is: a 12,3%-os részesedés a harmadik legkedveltebb választássá tette a Toyotát a vállalati vásárlók körében.

Ha a kategóriákat tekintjük, akkor a 2019 év elején vadonatúj generációval debütáló RAV4, nemcsak a saját méretosztályában végzett az élen, de hazánk legnépszerűbb SUV-ja is lett. A tavaly év végén megújult C-HR pedig a városi terepjáró szegmensben vitte a pálmát.

A Toyota Corolla Magyarország legnépszerűbb új autója

A három karosszériaváltozatban (az ötajtós Hatchback, a négyajtós Sedan és a kombi Touring Sports) és két eltérő teljesítményű hibrid-hajtással is elérhető Toyota Corolla 456 darabos értékesítéssel nem csupán szegmensének legnagyobb darabszámban értékesített modellje, de egyben Magyarország legnépszerűbb autója is lett januárban. Ezt a kimagasló eredményt megünneplendő, a Toyota Titán februárban 800.000.- forintos kedvezménnyel és ajándék télikerék-szettel adja közönségkedvenc limuzinjának, a Corolla Sedan-nak 1.6 szívómotoros változatát raktárról.

Kérjen tőlünk ünnepi ajánlatot személyesen, Nyíregyházán a Debreceni út 222. szám alatt vagy az ajánlatkérő gomb segítségével.

 

 

ajánlatkérés