Megújult Toyota Corolla Sedan most 2.970.000.- Ft kedvezménnyel

Új modellünk rögtön hatalmas akcióval indít

Íme, a megújult és továbbfejlesztett Corolla Sedan. A kifinomult külsőnek és a modern utastérnek, az intuitív technológiának és a még élvezetesebb vezetést kínáló ötödik generációs hibrid rendszernek köszönhetően a világ kedvenc Toyota modellje jobb lett, mint valaha. Mindig legyen egy lépéssel előrébb, és legyen ott az elsők között a megújult Corolla Sedan piacra lépésekor.

 

Használja ki a Toyota Titán modellbemutató kedvezményét, és legyen az Öné készletről az

megújult Corolla Sedan 1.5 Benzin 2.970.000.- Ft kedvezménnyel,

már 7.990.000.- Ft-tól!

A csúcs-kedvezményhez most nagyon jutányos,

4,9% THM Toyota Easy Finanszírozás érhető el a modellhez.

Keressen minket bemutatótermünkben, Nyíregyházán, a Debreceni út 222. szám alatt

vagy kérjen tőlünk ajánlatot online az ertekesites@toyotatitan.hu emailcímen.

 

Megújult Corolla Sedan: új szintre emeli az életet
Intelligens tervezés és kiemelkedő hatékonyság – a megújult Corolla Sedan új szintre emeli a vezetési élményt. Fejlett hibrid hajtásláncával és modern csatlakozási lehetőségeivel – köztük az online, vezeték nélküli over-the-air frissítésekkel, amelyek mindig biztosítják, hogy autója naprakész legyen – éppen olyan, amilyennek lennie kell, gondtalan, elegáns és izgalmas.

Minden részletében dinamikus
A megújult Corolla Sedan az erőteljes arányokat rendkívül látványos felületekkel ötvözi. Aerodinamikus sziluettje időtlen, a részletek és a kivitelezés mégis vitathatatlanul modern. Mutassa meg sportos oldalát a GR SPORT kivitel segítségével, amely a Toyota versenyszellemének megtestesítője.

 

 

Teljesítmény, kompromisszumok nélkül
A megújult új Corolla Sedan ötödik generációs hibrid hajtáslánca csendesebb, kompaktabb és közvetlenebb, mint valaha, mindezt alacsony károsanyag-kibocsátással és azonnali teljesítménnyel. A Normal, Eco és Power hajtási módokon kívül teljesen elektromos üzemmódot is kínál a pihentető, zéró károsanyag-kibocsátású használathoz.

Négykerekű társ a digitális világban
A Corolla Sedan olyan funkciókkal van ellátva, amelyek segítenek Önnek mindig élen járni: azonnali csatlakozási lehetőségek állnak rendelkezésre vezeték nélküli töltéssel, valamint Apple CarPlay és Android Auto kompatibilitással. Az over-the-air frissítéseknek köszönhetően mindig naprakész Corolla Sedan számára nincs akadály.

 

 

Toyota T-Mate. Mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében
A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Corolla Sedan megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes körű - fedezze fel a Corolla Sedan T-Mate rendszerének teljes kínálatot a konfigurátorban:

  • Ütközést megelőző biztonsági rendszer (PCS)
  • Intelligens adaptív sebességtartó automatika (iACC)
  • Vészmegállító rendszer (EDSS)
  • Toyota Safety Sense Over The Air frissítések
  • Proaktív vezetési asszisztens - lassítási asszisztens (PDA - DA)
  • Biztonságos kiszállást segítő rendszer (SEA)
  • Hátsó ülés emlékeztető rendszer (RSRS)

Ismerje meg a megújult Toyota Corolla Sedan modellek készletes listáját a Toyota Titánnál, várjuk bemutatótermünkben: Nyíregyháza, Debreceni út 222.

 

  A Corolla Sedan modell honlapja a toyota.hu oldalon  

 

Toyota Titán - a minőség ötvözete

 

 

 

A hirdetés tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. Visszavonásig, vagy új árlista kiadásáig érvényes. A képen látható autó illusztráció, extrafelszereltséget tartalmazhat.

 

 

ajánlatkérés