Megújultál, Szépségem?

Kínálatunkban köszönthetjük a felfrissült Yaris-t. Nézze meg nálunk!

Megérkezett a Toyota Titánhoz a pozitív gondolkodástól és jókedvtől duzzadó, megújult Yaris, amely hatásosan egyesíti a legmodernebb hibrid technológiát és „mindig tettre kész" megjelenést.

Szelet vet és vihart arat: az új Yaris magával ragadó megjelenésével és lendületes stílusával hódítja meg a szíveket. Ez a dinamikus és határozott kisautó olyan lenyűgözően uralja az utat, hogy elfedteti velünk valódi méreteit.

 

 

Válasszon az elérhető két továbbfejlesztett hibrid hajtáslánc, a Hybrid 115 és a Hybrid 130 között. Ezek a rendszerek egyszerű használattal és lendületes teljesítménnyel kápráztatják el Önt az utakon. A továbbfejlesztett öntöltő hibrid rendszer folyamatosan töltődik menet közben, még több energiát képes visszanyerni. A több, mint 20 év tapasztalatával kifejlesztett új, könnyű lítium-ion akkumulátor pedig még több áramot tud tárolni.

A megújult Yaris benzinmotorja és fejlett, 4. generációs hibrid rendszere verhetetlen párost alkotnak, melynek eredménye a meglepően alacsony fogyasztás. Teljesítményük mosolyt csal az Ön arcára, garantálják az utazás élvezetét, úgyhogy soha nem lesz kedve kiszállni a Yarisból.

 

 
 
Nem csak dinamikájában, biztonságában is kimagasló a megújult Yaris: a T-Mate rendszerrel kategóriaelső biztonsági funkciókat kapott. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. Magában foglalja a Toyota Safety Sense legújabb generációját, valamint a funkciók távolról végrehajtahtó, online frissítésének lehetőségét. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztos kezekben legyen.
 
A megújult Yaris olyan vezetői környezetet kínál, amelynek középpontjában Ön áll, és amely jó érzéssel tölti el Önt vezetés közben. A multimédia rendszer könnyed felhasználói élménye és a JBL hangrendszer felemelő hangzása minden utazást emlékezetessé tesz. Fejlett digitális műszeregységét 10" head-up display-jel egészítették ki, hogy az Ön tekintete mindig az úton maradjon.
 
 
Látogasson el hozzánk és próbálja ki ezt a szépséget! Várjuk bemutatótermünkben: Nyíregyháza, Debreceni út 222.
 
 
Toyota Titán - a minőség ötvözete
ajánlatkérés