Toyota Titán Családi Fesztivál

Új Yaris premierrel 2020.07.27-én 09:00-tól

 

Július 27-én, a Toyota Titán Családi Fesztiválján minden családtag talál kedvére való fellépőt! Testközelből is bemutatkoznak hétüléses családbarát modelljeink, a Proace Verso és Proace City, fesztiválunk csúcspontja pedig a közönségkedvenc Toyota Yaris új generációjának egész napos premierje lesz!

Várjuk Önöket 2020. július 27-én, hétfőn, 09:00-tól Nyíregyházán, a Debreceni út 222. szám alatti bemutatótermünkben!

 

 

Az új Yaris: fesztiválunk csúcs-fellépője egy kompakt megasztár - eddig csak Európában több mint négy-millió Toyota Yaris talált gazdára. A negyedik generáció még fejlettebb motorral robban be a piacra, akár 80%-os elektromos autózást biztosítva a városban.

És hogy még személyesebb legyen a Toyota-élmény: a Toyota Titán Családi Fesztivál résztvevői a virtuális technika segítségével beleülhetnek a saját maguk által tervezett, új generációs Yaris-ba.

Az új Yaris mellett családi fesztiválunk kiemelt fellépője a hétszemélyes Toyota Proace City. Magyarország legújabb hétüléses modellje családbarát támogatással most 3.800.000.- Ft-ért lehet a nagycsaládoké.

Családi fesztiválunkon az autós programok mellett gyermekkorunk egyik kedvenc játékát is felelevenítjük: memória-játék Toyota-generációkkal kicsiknek és persze nagyoknak! Kedveskedünk a vendégeinknek továbbá nyereményjátékkal és nyári finomságokkal is – mindezt 2020. július 27-én, hétfőn, 09:00-tól!

Címünk: Nyíregyháza, Debreceni út 222.

Nézze meg kedvcsináló videónkat itt és értesüljön a Családi Fesztivállal kapcsolatos újdonságokról az esemény facebook-oldalán!

 

Szeretettel várjuk Önöket,

a Toyota Titán csapata

 

ajánlatkérés