Karosszériajavítás

Megértjük, hogy az Ön Toyota-ja több, mint egy közlekedési eszköz – az életének egy fontos része. Ha már megtörtént a baj, forduljon Ön is a Toyota Titánhoz, ahol kellő tapasztalattal felvértezett szakértők segítik Önt végig a karosszériajavítás folyamatán.

A kár megtörténtét követően azonnal hívja szervíz-vonalunkat, hétfőtől péntekig 08:00 - 17:00 a 06202442574 telefonszámon. Rendelkezésre állási időn kívül kérjük, keresse a Toyota Eurocare országúti segélyszolgálatot Magyarországról a 0680201294, külföldről a 003614584446 telefonszámon.

Szükség esetén a Magyar Biztosítók Szövetsége által jóváhagyott kárbejelenető lapot INNEN töltheti le.

A Toyota Titán karosszéria-műhelyében javítási megoldásaink gyorsak, hatékonyak és biztosítják, hogy járműve újra úgy működjön és mutasson, mint amikor Ön először elhagyta vele a bemutatótermet. Tapasztalt és képzett szakembereink felkészültek mindennemű karosszéria-javítási feladatra, legyen az kisebb karcok eltávolítása, vagy akár súlyosabb ütközésből eredő sérülések helyreállítása. Mindegy, hogy Toyota gépkocsijáról vagy haszongépjárművéről van szó, nálunk biztos lehet abban, hogy a legjobb kezekben van.

Javításkor a legmodernebb, Toyota gyári eszközökkel és technológiákkal dolgozunk annak érdekében, hogy minden javítási munkánk precíz és kifogástalan legyen. Eredeti alkatrészeket használunk javításaink során, hogy biztosítsuk járműve optimális működését és biztonságát.

Bízza ránk a Toyota gépjárművének karosszéria-javítását, és mi garantáljuk a lehető legjobb eredményt. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megkezdjük az ön járművének helyreállítását, és Ön visszanyerhesse az autóvezetés önbizalmát!

 

Toyota Titán - a minőség ötvözete

 

ONLINE BEJELENTKEZÉS 30 MP ALATT

Webes felületünk segítségével bejelentkezhet szervizünkbe. Igényét kollégáink telefonon a lehető leggyorsabban visszaigazolják, és felkészülnek az Ön autójának fogadására.

NÉV / CÉGNÉV
TELEFONSZÁM
RENDSZÁM
TÍPUS
SZOLGÁLTATÁS

JAVÍTÁSI FELADAT
4400 Nyíregyháza, Debreceni u. 222. Útvonalterv ide