Toyota Titán Kutyabarát Házirendje

Annak érdekében, hogy minden látogatónk, legyen az ember vagy kutya, jól érezze magát nálunk, kérjük, olvassa el és tartsa be a következő házirendet.

 

  1. Kutyabarát Környezet: A Toyota Titán területére fajtától, mérettől és életkortól függetlenül, jól szocializált kutyák léphetnek be. Más háziállatok jelenleg nem engedélyezettek.

  2. Behozható Állatok: Kutyák a kereskedés teljes területére pórázon vezetve vagy speciális hordozóban hozhatók be. Kérjük, hogy a kutyát csak olyan személy vezesse, aki képes az eb irányítására és kezelésére.

  3. Egészségi és Higiéniai Előírások: Az állatot felvezető személy csak egészséges, tiszta és jól szocializált kutyát hozhat be, amely mások testi épségét és nyugalmát nem veszélyezteti. Veszélyesnek nyilvánított kutyát csak szájkosárral és biztonságos nyakörvvel, nem kihúzható pórázon lehet vezetni.

  4. Oltási Követelmények: A Toyota Titán területére csak chippel ellátott, veszettség ellen beoltott kutyát lehet behozni. Az állat oltási könyvét vagy útlevelét mindig hozza magával, és szükség esetén mutassa fel a személyzetnek.

  5. Felelősség és Kártérítés: Az állatot felvezető személy teljes felelősséggel tartozik az állat minden cselekedetéért, ideértve az esetleges károkozást is. Kérjük, ügyeljen az autókereskedés rendjére és tisztaságára.

  6. Takarítás és Higiénia: Ha az állat a kereskedés területén piszkít, a felvezető személy köteles azt azonnal feltakarítani és jelezni az információs pultnál, ahol fertőtlenítő takarítást is kérhet.

  7. Ellenőrzés és Szankciók: A Toyota Titán fenntartja a jogot, hogy bármikor ellenőrizze az állat oltási könyvét vagy útlevelét, valamint az azonosító chip meglétét. Amennyiben ezek hiányoznak, vagy a házirend bármely pontját nem tartják be, az állatot és felvezetőjét a kereskedés elhagyására kérhetjük.

  8. A fenti szabályok alól kivételt képeznek a jelzéssel ellátott segítő- és vakvezető kutyák.

 

Köszönjük együttműködését és kívánunk kellemes időtöltést a Toyota Titán autókereskedésben!