Az új Yaris

Nem csak stílusosabb és tágasabb, de takarékosabb is!

A Toyota Titánnál már rendelhető a vadonatúj Toyota Yaris. A trendi kisautó nem csupán a Toyota legfontosabb európai modellje, de szegmensében is igazi slágermodellnek számít: hazánkban például minden negyedik eladott kisautó Toyota Yaris. Az új generációnak tehát komoly elvárásoknak kell majd megfelelnie, a Toyota ezért nem is bízott semmit a véletlenre. A vadonatúj Toyota Yaris nem csupán stílusosabb, kényelmesebb és tágasabb, mint valaha, de a vadonatúj padlólemeznek köszönhetően minden korábbit túlszárnyaló vezetési élményt ígér. Arról pedig, hogy a Yaris a világ legbiztonságosabb kisautója legyen, az aktív és passzív biztonsági rendszerek, valamint vezetéstámogató technológiák egyedülállóan széles tárháza gondoskodik.

Ha ez nem lenne elég, a vadonatúj Yaris megkapta a Toyota legújabb, negyedik generációs 1,5 literes öntöltő hibrid elektromos rendszerét is, amely az akár 80%-ban elektromos autózás mellett kiemelkedően alacsony fogyasztást és károsanyagkibocsátást ígér. A Hybrid Dynamic Force rendszer a eddigi Yaris-okhoz elérhető hibrid hajtáshoz képest több, mint 20%-os fogyasztás- és károsanyagkibocsátás-csökkentést tesz lehetővé, 15%-kal megnövekedett teljesítmény mellett. Az új öntöltő hibrid rendszer 116 lóerős teljesítmény mellett (16 lóerős növekedés!) 86 g/km-es károsanyagkibocsátást (26 g/km-es csökkenés) kínál. A modell elérhető lesz emellett 1 literes és 1,5 literes benzinmotorral is.

Az új Yaris azonnal felismerhető, igazi jelenség lesz az utakon, amelynek tökéletes arányai kétségkívül magukra vonzanak majd minden tekintetet. Az új modell teljes hossza 5 milliméterrel kisebb, mint a jelenlegi generációé, miközben a tengelytáv és a szélesség 50-50 milliméterrel, a nyomtáv 57 milliméterrel növekedett. Ennek köszönhetően még könnyebbé vált a parkolás, miközben tágasabb lett a belső tér és még stabilabb lett az autó úttartása.

Kérjen tőlünk ajánlatot és érvényesítse a Toyota Titán korlátozott ideig tartó, akár 345.000.- Ft értékű kedvezményét a benzinmotoros Yaris-ra. Keressen minket személyesen, Nyíregyháza, Debreceni út 222. alatti bemutatótermünkben vagy weboldalunkon keresztül.

 

A hirdetés tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. Visszavonásig, vagy új árlista kiadásáig érvényes. A képen látható autó illusztráció, extrafelszereltséget tartalmazhat.