Rólunk mondták

Vélemény: „Mindennel rendkívül elégedett voltam. Főképp az értékesítővel - ha nem Torkos Laci lett volna, valószínűleg nem is Toyotát vásárolok!”

Miért választotta a Toyotát: „Egyszerűen megtetszett…”

Sz.né Éva, Yaris vásárló (2017)

 

Vélemény: „Szerintem ha így marad minden, a dolgozók hozzáállása és a gépjárművek színvonala, akkor mindig is kiváló lesz Nyíregyházán a Toyota, ugyanis minden elvárásunkat felülmúlta a szolgáltatás.”

Miért választotta a Toyotát: „Korábban is Toyotánk volt.”

M. Jánosné, RAV4 vásárló (2017)

 

Vélemény: „Mindennel nagyon elégedett voltam. Nem is állt szándékomban autót vásárolni, de annyira megtetszett a kiállított tesztautó - amit a buszról láttam -, hogy beugrottam megnézni. Az ügyintézés gördülékeny volt, tetszett, hogy semmi dolgom nem volt ezzel kapcsolatban. Az autót szeretem, nincs olyan nap, hogy ne ülnék bele az Aygomba.”

Miért választotta a Toyotát: „Beleszerettem!”

Cs. Zoltánné, Aygo vásárló (2017)

 

Vélemény: „Az autóról a kollégáim tudnak nyilatkozni, hiszen ők használják az autót. Hátulról bekiabálás: "Nagyon fa….ntasztikus." :-)„

Miért választotta a Toyotát: „Haszongépjárműt kerestem, ami több személy szállítására alkalmas!”

Európa Terv Kft., Hilux vásárló (2017)

 

Vélemény: „Minden rendben zajlott, egy 4-est a lassú szállítás miatt adnék, de igazából ez nem zavart. Átadáskor mindent elmagyaráztak, a kérdéseimre válaszoltak. Az autóval még nem sokat mentünk, de eddig nagyon jónak találom. Kedvesek a Titános dolgozók, mindig szívélyesen adtak tájékoztatást.”

Miért választotta a Toyotát: „A fiamnak volt Toyota-ja, nem volt vele gondja, ezért választottam ezt a márkát. Környezetbarát autót szerettem volna, kipróbáltam a RAV4 hybridet és megtetszett.”

Sz. János, RAV4 vásárló (2017)

 

Vélemény: „Kicsit elhúzódott az ügyintézés, de igazság szerint az én hibámból. Több márkaképviselettől vásároltam már autót, a Toyota az volt ezek közül az, ahol simán ment minden. Tasnády Szabolccsal maximálisan elégedett vagyok. Javaslatom, hogy rosszabbul ne csinálják :-) !”

Miért választotta a Toyotát: „Vadászat és méhészet miatt kellett egy erős haszonjármű. Közvéleménykutatást tartottam az ismerősök körében, és 10-ből 9 ember a Hilux-ot ajánlotta. Minőségi szempontból esett tehát erre a választás."

K. Róbert, Hilux vásárló (2017)

 

Vélemény: „Boldogságom határtalan! Egy pici városi autót szerettem volna, ezt megláttam és beleszerettem. Különleges formájú kisautó, ráadásul a japán Toyota-ban nem fogok csalódni, ezt mondták nekem. Könnyen fordul az autó, egyszerű kezelni, kis fogyasztású, a férjem szerint is szuper. 5-ös, imádom. A Titánnál mindenki nagyon kedves, rendes. Maximálisan csillagos ötös minden.”

Miért választotta a Toyotát: „Álmaim autója.”

G.né Edina, Aygo vásárló (2017)